Upoznaj FONLY

Tvoju konačnu destinaciju za mobilne uređaje!

Ko smo mi

Mi smo više od onlajn prodavnice mobilnih telefona. Mi smo Fonly, tvoj partner u digitalnom dobu.

Želimo da te povežemo sa savršenim uređajem koji ti najviše odgovara. Brzo, lako i sigurno.

Fonly je stvoren uz podršku A1, vodeće mobilne mreže sa više od 25 miliona zadovoljnih korisnika u 7 zemalja, kako bi ti doneo ono najbolje iz sveta tehnologije, na klik. Zajedno, otvaramo vrata ka boljoj digitalnoj budućnosti.

Verujemo da pravi telefon nije samo uređaj, to je tvoj saputnik u svakodnevnim avanturama, prozor u digitalni svet i alat koji te povezuje sa onima koje voliš.

Zato ćeš u našoj ponudi pronaći mobilne telefone za svačiji džep, koji ne samo da prate savremene trendove već i postavljaju nove standarde u tehnologiji, dizajnu i korisničkom iskustvu.

Zašto Fonly?

Razumemo da je izbor pravog telefona važna odluka. Naša posvećenost kvalitetnoj usluzi, stručnoj podršci pre i nakon kupovine i fleksibilnosti je ono što nas izdvaja.

Nema više brige oko dostave i plaćanja, mi ti olakšavamo sve korake, a sve što treba da uradiš jeste da staviš svoj telefon u korpu.

Nema dodatnih troškova za dostavu!

Uživaj u besplatnoj dostavi za sve porudžbine - praktično i ekonomično.

Plati kako želiš!

Odmah? Onlajn? U kešu ili karticom prilikom dostave? Prilagodi način plaćanja svojim potrebama.

Preuzmi gde ti odgovara!

Tvoja pošiljka stiže do 3 radna dana, a ti biraš gde želiš da je preuzmeš – kod kuće, na poslu ili na A1 prodajnom mestu..

Podrška i nakon kupovine!

U slučaju kvara, dobijaš zamenski uređaj koji možeš da koristiš dok naši stručnjaci rade na tvom.

Jedno je sigurno: kada izabereš Fonly, dobijaš više od uređaja. Dobijaš prijatelja u tehnološkom svetu, stalnu podršku i, što je najvažnije, pouzdanog partnera na svakom koraku.